En hedrande andraplats i Publishingpriset!

6 november 2019

Vi kom tvåa i Publishingpriset med Förbos Hållbarhets- och årsredovisning i kategorin ”Årsredovisningar allmänägda bolag”.
– Vi är oerhört glada, det var endast två poäng som skilde mellan oss och det vinnande bidraget. Tillsammans med Förbo har vi tagit fram en hållbarhets- och årsredovisning som på ett lättillgängligt sätt visar upp Förbos verksamhet, säger Helena Ask, projektledare på Circus reklambyrå.

Circus reklambyrå och Förbo har samarbetat sedan 2016 efter att Circus vann en upphandling för Förbos marknadsföring och kommunikation.
– I nära samarbete med Circus har vi hittat en bra balans mellan det visuella och det mer faktabaserade materialet. Andraplatsen är ett kvitto på att det vi gör är rätt, säger Anna Granander, marknadsansvarig på Förbo.

Juryn för Publishingpriset består av verksamma kommunikatörer som granskat, värderat och jämfört de olika bidragen inom kategorin utifrån design, textinnehåll, tryck, repro, efterbehandling, pappersval och visuellt innehåll.

Circus reklambyrå var även nominerade med Förbobladet i kategorin ”Kundtidningar B2C” samt Volvofinans Banks årsredovisning i kategorin ”Årsredovisningar privat sektor”.

Vill du veta mer om Publishingpriset? Klicka här!

Arbetsgrupp Förbos hållbarhets- och årsredovisning
Circus reklambyrå:
Projektledare Helena Ask, copywriter Anna Brakander, art director Pernilla Rejvik och skribent Liza Egbuna.

Förbo:
Projektledare och marknadsansvarig Anna Granander, chef HR/kommunikation/marknad Marie Keidser von Heijne, hållbarhetsstrateg Krister Lundgren och chef verksamhetsstyrning Helene Gårdh.

Se alla inlägg