anneli_larsson_artdirector_medarbetare_circus

Hej Anneli Larsson!

7 juli 2022

”Driftig grafisk formgivare med särskild känsla för djur”

 

Vem är du?

En glad och driven kvinna som bor med min man Martin och våra två barn Melvin och Tilde. Vi bor i Partille där jag också är uppvuxen, även om jag gästspelade i Majorna under en kort period. Jag har alltid haft djur och det skulle kännas otroligt tomt utan. Just nu har vi två katter och två kaniner. Att pyssla i trädgården tycker jag också om. Innan jag började på Circus jobbade jag inom tryckeribranschen, vilket jag gjort i hela mitt yrkesverksamma liv – bland annat som grafisk formgivare. Jag har också ett eget företag där jag arbetar med annonsförmedling för tryckta medier.

Vad gör du på Circus?

Jag har nyligen börjat på Circus som grafisk formgivare och håller på att komma in i rollen. Hittills har jag arbetat med allt från layout till bildretuscher och original för flera olika kunder. Det är jättekul och utvecklande och jag känner verkligen att jag hamnat helt rätt.

Oväntad talang:

Har väldigt god hand med djur och vi förstår varandra väl. 😉

Att tänka på:

Tveka inte att ta hjälp av dina kollegor! Tillsammans sitter vi alla på enorma kunskaper som bidrar till att slutresultatet kan bli ännu bättre.

 

Vill du också jobba med oss på Circus eller veta mer om hur vi samarbetar med våra uppdragsgivare? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

 

Se alla inlägg