annika_antonsson_projektledare_circus

Hej Annika Antonsson!

26 november 2020

”Padelspelande projektledare som gör slag i saken”

 

Vem är du?

Jag är en glad tjej med en positiv inställning till livet. Född och uppvuxen i Grundsund i Bohuslän, vilket säkert har bidragit till min kärlek för havet. Nu bor jag i Hästevik i Göteborg tillsammans med min sambo Kristian och våra barn Lykke och Ted. Mitt behov av att röra på mig stillar jag just nu med att spela padel som blivit något av en favoritsysselsättning. Har också ett stort inrednings- och trädgårdsintresse.

Vad gör du på Circus?

Jag jobbar som projektledare, både operativt och håller i egna projekt. Det innebär att jag har hand om den interna planeringen på byrån och ser till att projekten löper på smidigt och blir klara i tid, samtidigt som jag har en hel del kund- och leverantörskontakter. Just mötet med människor – med mina kollegor, kunder och samarbetspartners – är något jag tycker särskilt mycket om. Skanska, Svenska Mässan, Volvofinans och Atmosfärpartner är några av de kunder jag jobbar med.

Oväntad talang?

Jag har kommit på ett eget padelslag som faktiskt funkar riktigt bra. Och jag är en hejare på att göra risotto!

Att tänka på

Vi har alla olika behov – försök att lyssna in människor och var tydlig. Man kommer långt på att känna av läget och vara väl förberedd.

Vill du också jobba med oss på Circus eller veta mer om hur vi samarbetar med våra uppdragsgivare? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

Här kan du också se ett par exempel på hur vi jobbar med Skanska:

Digitalisering pågår 

Hållbar samhällsutveckling

Se alla inlägg