enya_kinell_projektkoordinator_circus_reklambyra

Hej Enya Kinell!

31 maj 2022

”Mångsidig projektkoordinator med hemligt recept”

 

Vem är du?

Jag är en utåtriktad tjej som bor i centrala Göteborg med min sambo. Vill gärna att det händer något och har inget emot att ha ett fullspäckat schema. Jag gillar att spela padel och läsa böcker, särskilt de som handlar om brott och straff. Tittar också på tv-serier i ämnet – jag är verkligen en riktig true crime-nörd. Jag har även läst kriminologi och rättspsykologi och har nyligen tagit examen i Medie- och kommunikationsvetenskap på Göteborgs universitet.

Vad gör du på Circus?

Här jobbar jag som projektkoordinator, vilket innebär att jag är lite av spindeln i nätet. Det kan handla om allt från planering till att hjälpa till med grafisk utformning och jag skriver en del texter ibland. Jag har också läst en kurs i Indesign på Linnéuniversitetet. Efter att först ha varit praktikant på Circus fick jag fast anställning. Det känns riktigt kul!

Oväntad talang:

Jag är bra på att baka. Rabarberpaj är mitt paradbak och där har jag ett lika fantastiskt som hemligt recept från mormor.

Att tänka på:

Titta hellre en extra gång innan något skickas iväg för korrektur eller på tryck. Det går aldrig att vara för noggrann.

Vill du också jobba med oss på Circus eller veta mer om hur vi samarbetar med våra uppdragsgivare? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

 

Se alla inlägg