helena_ask_projekledare_circus_reklambyra

Hej Helena Ask!

22 januari 2021

”Driven motivator med rätt att skrämmas”

 

Vem är du?

En social, positiv och energisk 37-åring som bor i ett hus i Sävedalen tillsammans med min man Oskar och våra barn Frank och Siri. Vi bodde i Malmö ett bra tag, men strax efter att vi fick vårt första barn flyttade vi hem till Göteborg – att Frank skulle prata en annan dialekt kändes främmande så då var det dags! Jag älskar att resa och upptäcka nya saker och att vara bland andra människor – det ger mig energi. Och så spelar jag tennis. Det är en underbar sport där man får använda sig av allt – strategi, kondition och teknik.

Vad gör du på Circus?

Jag är projektledare med allt vad det innebär. Jag är mån om att få in nya projekt, se potentialen i våra befintliga kunder och utveckla dem samt försöker driva våra kunder och mina kollegor framåt i projekten. Det är viktigt att skapa delaktighet, motivera och lyfta alla i gruppen. Eftersom jag är delägare arbetar jag också med frågor som rör Circus bolagsstruktur och framtid. Några av de kunder jag jobbar med är Förbo, Götenehus och Campus Pharma.

Oväntad talang:

Jag är väldigt bra på att göra snygga halloweenpumpor! Det är utan tvekan den roligaste högtiden – bara en sådan sak som att få tillåtelse att skrämma barnen är jättekul. Moah ha ha!

Att tänka på?

Jobba tillsammans och dela på ansvaret! En bra teamkänsla lyfter prestationen och leveransen.

 

Vill du också jobba med oss på Circus eller veta mer om hur vi samarbetar med våra uppdragsgivare? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

Här kan du se hur vi jobbar med Götenehus och Campus Pharma:

Götenehus – ny hemsida

Campus Pharma – varumärkesarbete för åksjuketabletten Postafen

Se alla inlägg