liza_egbuna_skribent_circus_reklambyra_goteborg

Hej Liza Egbuna!

12 mars 2021

”Social människokännare med fäbless för fika”

 

Vem är du?

En positiv, pratglad och nyfiken person. Bor tillsammans med min sambo Martin och vår son Linus i ett hus på landet i Kungsbacka kommun dit vi flyttade 2006 efter att ha bott mitt i stan i flera år. Jag är född i England och har även hunnit bo i Nigeria och Frankrike som barn, innan jag flyttade till Göteborg där jag vuxit upp. Tyvärr har franskan flugit sin kos, men engelskan är helt okej. Jag är social och mår som bäst i sammanhang där jag får umgås med människor, men vill samtidigt ha lugnet som jag hittar i naturen. Åker gärna på vandringsresor och älskar att gå i skogen och bara vara.

Vad gör du på Circus?

Jag jobbar som skribent, vilket innebär att jag gör research, intervjuar och skriver content i både tryckta och digitala kanaler som kundtidningar, nyhetsbrev och hemsidor. Det är inte ovanligt att jag är drivande i projekt och jag har en hel del kontakt med kunderna. Mötet är viktigt för att få en bra känsla och hamna rätt.

På kontoret försöker jag förgylla vardagen och har blivit Circus outtalade fikafixare. Min roll som arbetsmiljöombud innebär också att jag försöker se till att vi alla har det bra på jobbet. Några av de kunder jag jobbar med är Skanska, Förbo, Pogab och Takeda.

Oväntad talang:

Jag kan sikta svamp i skogen på långt håll (svamp som ofta hamnar i en risotto, på en toast eller i en gryta).

Att tänka på:

Som du frågar får du svar. Tänk noga igenom vad du vill få ut av din intervju innan du ställer frågorna.

 

Behöver ditt företag hjälp med content? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Här kan du läsa mer om Circus passion för content.

Se också hur vi jobbat med Skanska i väst och Förbos hållbarhets- och årsredovisning.

Se alla inlägg