martin_karlsson_medarbetare_circus

Hej Martin Karlsson!

12 november 2020

”Klurig korsordslösare med öga för detaljer”

 

Vem är du?

En 39-åring från Uddevalla som efter många år i Göteborg flyttat hem. Eller i alla fall nästan. Bor nu i Ljungskile tillsammans med min fru Anna och döttrarna Alma och Alice. Lirar innebandy och favoritsporten att titta på är fotboll, särskilt om det är AIK som spelar. Hela vår familj håller på Gnaget, det är sedan gammalt. Gillar också att läsa, lugn och ro och att bada i havet. Äter vegetariskt och när jag väl äter godis så blir det lakrits. Är ganska pedant av mig och gillar ordning och reda, vilket kommer väl till pass i jobbet.

Vad gör du på Circus?

Jag jobbar som grafisk formgivare. Det innebär att jag formger trycksaker, logotyper och hemsidor bland annat. Dessutom har jag koll på att originalen går iväg till tryck på rätt sätt. Jag tycker särskilt mycket om variationen i jobbet, att jag jobbar med olika slags uppdrag och kunder. Det kan vara allt från att ta fram ett visitkort eller göra infografik till att sätta en årsredovisning. Några av kunderna jag jobbar med är life science-företaget Mylan, Skanska och Volvofinans.

Oväntad talang?

Är en riktig korsordsnörd och har blivit bra på att knäcka koden.

Mitt tips för inspiration

Gå in på behance.net – en social media-plattform där du hittar allt från grafisk design och fotografi till illustrationer och mycket mer.

Vill du veta vad vi på Circus kan göra för ditt företag? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!
Här kan du se hur vi arbetar inom life science-området.

 

Se alla inlägg