Hej Susanne!

19 augusti 2020

Lär känna vår nya kollega! Susanne Blom är Creative Strategist/AD och stärker vårt erbjudande inom Life Science.

Namn: Susanne Blom.

Vem är du? Jag är född i Tyskland och är en mångkulturell dansälskare. Jag älskar också språk och mitt jobb. Efter studenten fick jag praktik på en reklambyrå och kom sedan in på ett universitet i Tyskland där jag pluggade kommunikationsdesign. Det var allt från teckning, till foto och 3D-animering. Under tiden jag studerade träffade jag min före detta man som är svensk och vi flyttade till Sverige 2002, och jag har bott här sedan dess. Jag har två pojkar, Levi och Elmer som är 8 och 10 år.

Erfarenhet: När jag flyttade till Sverige började jag jobba på Volvo med att sätta grafiska riktlinjer för Volvos instruktionsböcker. Därefter har jag jobbat med marknadsföring och kommunikation inom Life Sciende i Norden och internationellt på reklambyrå. Jag har också suttit i pharmajuryn på Cannes Lions Health Festival.

Vad ska du göra på Circus? Utveckla och vara en del av Life Science-teamet. Förhoppningsvis kommer mina kunskaper och erfarenheter väl till hands när vi fortsätter att arbeta med lanseringar, re-lanseringar, awareness-kampanjer och content i alla kanaler.

Oväntad talang: När det inte är coronapandemi är jag ute och dansar latino i princip varje kväll när jag inte har barnen. Och jag har nog hunnit bli ganska bra.

Mitt tips för lyckad marknadsföring: Att alltid tänka ur kundens och deras kunders perspektiv och bevaka det som händer i omvärlden.

Läs mer om hur vi arbetar med läkemedelsmarknadsföring i artikeln: ”Life Science passion”

Så här arbetar Circus med redaktionellt innehåll även kallat content: ”Passion för content”

Se alla inlägg