Najad till Circus Communication

26 januari 2017

Najad har valt Circus Communication som sin nya reklambyrå. Först ut för uppdraget har varit arbete inför den internationella båtmässan boot Düsseldorf som pågår 21–29 januari. Inför mässan har Circus bland annat arbetat med utseendet i montern, tagit fram en helt ny layout för produktbroschyrerna och tagit fram material om de nya spännande båtmodellerna N395 AC och N395 CC som visats upp för första gången under mässan. Samarbetet med Najad kommer omfatta varumärkesstrategi, visuell kommunikation, säljmaterial och att ta ett helhetsgrepp om varumärkets digitala kommunikation.

– Vi är glada att börja jobba med Circus. Vi ser fram emot ett samarbete byggt på nära kontakt och god förståelse för varandra, säger Frida Osbeck Marknadsdirektör på Najad.

Najad Yachts of Sweden

Najad grundades av Bernt Arvidsson och Thorwald Karlsson år 1967, då under namnet Kungsvikens Marin. Företagets första båt, med namnet ”Najad”, sjösattes 1971. Sedan dess har man tagit fram flera högklassiga modeller. Designen utmärker sig genom att kombinera svensk båtbyggartradition med innovativ teknik och unik design.

– Vi är stolta över att ha fått förtroendet och ser fram emot ett långsiktigt samarbete. Framförallt tror vi att vår kompetens inom retail och digital kommunikation kommer lyfta varumärket dit vi gemensamt vill komma, säger Helena Ask, projektledare på Circus Communication.

Arbetsgruppen på Circus består av:
Helena Ask, Projektledare
Pernilla Rejvik, Art Director
Karolina Holmberg Magnusson, Copywriter
Magnus Ödman, Strategisk projektledare

Se alla inlägg