life science passion kvinnohälsa bröstcancer

Vi kan kvinnohälsa!

6 oktober 2020

Kvinnohälsa är viktigt året runt. Men just nu i oktober tänker vi lite extra på kvinnor och bröst. Vi är också lite mer rosa än vanligt i och med Bröstcancerförbundets rosa band. Nära 8 000 drabbas av bröstcancer i Sverige varje år och vi tycker att det arbete som Bröstcancerförbundet gör är otroligt viktigt.

Vi vet att lyckad kommunikation berör. Därför är det viktigt att förstå vad målgruppen tänker, tycker och känner. På Circus är 75 % av strategerna och kreatörerna kvinnor. Det gör det extra intressant för oss att jobba med ett ämne som rör oss personligen – kvinnohälsa.

Vi vill driva en positiv förändring inom hälsovårdskommunikation, genom att manövrera bort den från klyschor, likformighet och stereotyper. Istället vill vi få fram budskap som berör och väcker intresse i dina målgrupper. För att lyckas krävs mod, kunskap, insikter, engagemang och kreativa idéer. Det är där vi på Circus kommer in i bilden.

Har du en problematik eller ett ämne inom kvinnohälsa som ditt företag vill lyfta? Mammografi, bröstcancer, livmoderhalscancer, äggstocksproblem, amning, förlossningar, graviditet, underlivsbesvär, klimakterium, fibromyalgi, endometrios, menstruation, preventivmedel, fertilitet…. listan kan göras lång. Vi hjälper dig genom att kombinera vår kunskap och erfarenhet med strategiskt tänk, ett gediget varumärkesarbete och kreativa lösningar. Tillsammans når vi ett gott resultat oavsett ämne.

Är tiden inne för ett gemensamt projekt? Eller vill du veta mer om hur vi jobbar med våra uppdragsgivare?

Kontakta Helena Ask
Tel. 0708-19 14 17
helena@circusreklam.se

Kika gärna in på Natalbens nya hemsida, kosttillskottet för gravida eller för dig som planerar att bli gravid. Vi står för design, struktur, bearbetning av content och digital strategi tillsammans med webbutvecklarna på Grafi.
Kund: Campus Pharma

Här kan du kika på fler case inom Life Science eller läsa mer om hur vi arbetar inom området.

Se alla inlägg