B2B

plogging_skanska_angeredsgymnasiet

Skanska

Vi ger Skanska ett ansikte i väst

Skanskas verksamheter i Göteborgsområdet vill bli en tydligare röst i det lokala samhället och uppfattas som lyhörda, mänskliga och oerhört intresserade av det som är viktigt för den lokala samhällsutvecklingen. Genom riktade aktiviteter har Skanska fått en bättre lokal dialog vilket landar i ömsesidigt bättre affärer.

Se mer

Skanska

Digitalisering pågår på Skanska

Ett analogt magasinsformat valdes för att sprida ett digitalt budskap. Kampanjen innehåller också kampanjsajt, nyhetsbrev, explainers och interna aktiviteter.

Se mer

Pogab

Ny grafisk identitet stärker Pogabs marknadsposition

Hur gör vi varumärket ännu starkare när Piaab och Gårda Byggnadsplåtslageri slås ihop och blir Pogab, ett av Västsveriges största plåtslagerier?

Se mer

Skanska

Hållbar samhällsutveckling

Utmaningen med Skanska är att vara kreativ under stort ansvar och innanför tydliga ramar.

Se mer

Apells plåtslageri

Design av hemsida och visuell identitet för Apells plåt

Vårt uppdrag var att skapa en särskiljande logotyp och visuell identitet som stärker Apells uttryck som ett modernt företag, stolt över sin historia. Här ser du resultatet!

Se mer

Axalta

Färgstark innovation i nytt training center

Vårt uppdrag var att uttrycka Axaltas grafiska identitet i inredningen och designen av företagets nya nordiska utbildningscenter i Göteborg. Flexibilitet, möjlighet att snabbt byta budskap och digital teknik var delar i vår lösning.

Se mer
Team_Icopal_brochure

Team Icopal

Ett starkt erbjudande från 50 företag

Hur skapar vi gemensam marknadsföring för Team Icopals 50 medlemsföretag? Hur stärker vi kundrelationer och etablerar nya kontakter? Och hur förändrar vi attityder och uppdaterar kunskap?

Se mer
PIAAB_brochure

PIAAB

Plåtslagarna i Ale, hantverk på hög nivå

Hur når ett litet ambitiöst plåtslageri ut i en stenhård byggbransch? Hur får man intressanta projekt, riktiga drömjobb och fler skickliga medarbetare? PIAAB har stora visioner och oss till hjälp.

Se mer
BSN_office

BSN Medical

Facility branding på högsta nivå

Ett modernt nordiskt huvudkontor var uppdraget när vi skapade BSN Medicals nya inredningskoncept. Resultat? Ett kontor som speglar företagets värderingar.

Se mer