Najad

Exklusiv monter med nytt mässmaterial

Utmaning

Najad var en av utställarna under den stora båtmässan Boot Düsseldorf 2018 och skulle där premiärvisa nya båtmodellerna 395 AC & CC samt 505 NG. Man ville ha en modern och fräsch monter som representerade Najad. Samtidigt skulle montern rymma två stora segelbåtar i en förhållandevis liten monter. Utmaningen var att ta fram en ny, exklusiv monter som kändes luftig och välkomnande under rådande förutsättningar.

Lösning

Med den nya designen i grunden kunde vi skapa en enhetlig och rymlig känsla i montern. En ny monterdisk, nya ljusskyltar, väggdekor, tavlor och modellprogram med båtinformation i plexiglasmoduler, gav en exklusiv och attraktiv inramning. I bakgrunden rullade en nyproducerad film med de nya båtmodellerna 395 AC & CC.

Resultat

Montern fick närmare 5 000 besökare, vilket är fler än tidigare år. Dessutom fick man många nya intressanta kontakter som även har lett till båtköp. Överlag känner Najad att det nya mässmaterialet gör att montern fått ett rejält lyft och att det nya utseendet representerar deras nya image väl.

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta Helena!