Tandfokus

Grafisk profil och design av hemsida för Tandfokus

Utmaning

Uppdraget från Tandfokus var en attraktiv och lättnavigerad hemsida som knöt samman de båda mottagningarna i Göteborg och Ale. Viktigt var att kommunicera den specialistkompetens som finns i verksamheten. Målet var att Tandfokus skulle attrahera nya kunder/patienter och ha en bättre sökbarhet på Google och andra söktjänster.

I uppdraget ingick även att designa Tandfokus nya grafiska profil med logotyp, grafik och färgurval för användning både på hemsida, skyltar, annonsering, på mottagningarna med mera.

Lösning

Circus reklambyrå stod för struktur, design, budskap, innehåll/content, tonalitet, sökordsoptimering och fotoregi i samarbete med webbyrå Grafi och fotograf Markus Andersson. I ord och bild ville vi kommunicera den positiva känsla och värme som finns hos Tandfokus och i relationen med deras patienter.

Vi utvecklade och formgav den nya grafiska profilen med logotyp, grafiska element, färgurval och tonalitet i text och bild.

Resultat

Tandfokus nya hemsida känns levande, varm och inbjudande. Den svarar på vanliga frågeställningar och leder till rätt sida med informationen kunden/patienten söker. Hemsidan har tydliga kontaktvägar och ger möjlighet för besökaren att själv fylla i tandläkarremiss med mera. Den är sökordsoptimerad vilket ökat synbarheten på Google med flera söktjänster.

VILL DU VETA MER OM PROJEKTET ELLER HUR VI ARBETAR MED DIGITALA MEDIER?

Kontakta Magnus