Götenehus

Ny hemsida med både inspiration & mätbarhet

Utmaning

Circus uppdrag var att stå för ide, struktur, design och innehåll till Götenehus nya hemsida. Tillsammans med webbyrån Duva har vi säkerställt att upplevelsen av hemsidan stämmer överens med tonaliteten i konceptet vi utvecklat tidigare för Götenehus. En utmaning har varit hur man särskiljer de två viktiga affärsområdena ”Hus” och ”Bostadsområden”, samtidigt som helheten kommunicerar en gemensam känsla av ”inbyggd omtanke”.

Lösning

En både bred och djup hemsida som lever upp till besökarens förväntningar och levererar det mesta en huskund är ute efter. Vi har skapat en levande design med ett trevligt, inbjudande tilltal som utgår från kundens behov, med målet att locka till fler och längre besök. Hemsidan har en tydlig struktur för enklare navigering. Den är sökordsoptimerad för bättre synbarhet, och mätbar med två startsidor (en för varje affärsområde) och flera utvalda konverteringspunkter, vilket underlättar kampanjaktiviteter.

Resultat

Götenehus nya hemsida lanseras våren 2020, så än har vi inte hunnit se några resultat men väntar med spänning på hur mottagandet blir. Besök gärna sidan här www.gotenehus.se.

VILL DU VETA MER OM PROJEKTET ELLER HUR VI ARBETAR MED DIGITALA MEDIER? 

Kontakta Helena