Retail

Göteborgs friidrottsförbund

Ny grafisk verktygslåda tar idrotten till nya höjder

Som ett av landets mest framgångsrika friidrottsförbund har Göteborg Friidrott ett viktigt uppdrag och en bred målgrupp. Circus har moderniserat och vidareutvecklat den grafiska identiteten som står för idrott, glädje och en fri idrott för alla.

Se mer
Postafen_webb_kampanj_aksjuka_sjosjuka

Postafen

Varumärkesarbete, design och budskap

Circus fick uppdraget att modernisera och uppdatera klassiska varumärket Postafen, åksjuketabletten. Resultatet av vårt varumärkesarbete är en varm och lekfull kommunikation som du kan se bla på nya hemsidorna för Sverige och Norge.

Se mer

Tandfokus

Grafisk profil och design av hemsida för Tandfokus

Circus har skapat en attraktiv, levande och sökordsoptimerad hemsida med tydliga kontaktvägar. Vi har även skapat Tandfokus nya grafiska profil med logotyp, grafik och färgurval.

Se mer
webbdesign-ny-hemsida-götenehus

Götenehus

Ny hemsida med både inspiration & mätbarhet

Götenehus ligger i framkant när det gäller arkitektur och husbyggnation, deras nya hemsida måste självklart spegla detta på ett inspirerande och läsvärt sätt. Så här gjorde vi.

Se mer

Götenehus

Lanseringskampanj Byggonline för Götenehus

Hur når man alla husdrömmare där ute? Och hur når man fram i bruset för att få dem att prova en ny digital husbyggartjänst som förenklar, förtydligar och sätter ett ungefärligt pris på vad drömmen skulle kunna kosta?

Se mer

Eductus

Välkommen till framtiden

Eductus har som mål att vara bäst i Sverige på målinriktade utbildningar av god kvalitet som leder till jobb. Vårt uppdrag är att skapa ett helhetstänk och en kommunikation som hjälper dem nå sina mål.

Se mer
Hallbarhetsredovisning_Frontbild

Förbo

Hundra procent hållbart

”Lyft fram visionerna, beskriv verksamheten och visa vad vi gör i vardagen! Och gärna förpackat på ett sätt som sticker ut.” Uppdraget från Förbo var tydligt i uppstarten av bolagets första kombinerade hållbarhets- och årsredovisning.

Se mer

Götenehus

Vi bygger inte hus, vi bygger hem

Hur skapar vi förnyelse för ett omtyckt och etablerat varumärke? Jo genom att utveckla tonalitet, bildspråk och design så att företaget upplevs så samtida och moderna som man faktiskt är!

Se mer

Najad

Exklusiv monter med nytt mässmaterial

Hur tar vi fram en ny, modern mässmonter som lockar besökare, stärker Najads image och rymmer två stora segelbåtar?

Se mer

Najad

Anrik båtbyggare skapar premiumkänsla och bygger relationer

Najad har sedan starten 1971 uppfyllt drömmar genom att erbjuda segelbåtar som kombinerar goda sjöegenskaper med känsla för hantverk, design och tradition. Nu låter vi det synas och kännas i kommunikationen också!

Se mer