Vi tror på att ge tillbaka

Angeredsutmaningen

Många ungdomar på Angeredsgymnasiet, med annan språklig bakgrund än svenska, får svårt att skapa kontakter eller hitta praktik och arbetsmöjligheter utanför sin stadsdel. Angeredsutmaningen startades för att skapa bryggor mellan skola och externa partners inom näringslivet och offentlig sektor. På Circus tror vi på social hållbarhet och på att ta ansvar för vårt gemensamma samhälle. Med Angeredsutmaningen kan vi vara med och hjälpa ungdomar som saknar ett nätverk i stan att få nya kontakter och möjligheter med exempelvis praktik hos oss.

Hemsida Angeredsutmaningen

Giving People

Runt omkring oss i samhället finns familjer som har svårt att få ihop vardagen. Många saknar mat, blöjor och kläder till sina barn. De kan ha kommit i tillfällig knipa på grund av en oförutsedd händelse eller ohälsa. Giving People är en organisation som sätter barnen främst. De går in med bland annat matkassar, ekonomisk handledning och klädpaket till utsatta familjer. Vi på Circus beundrar Giving Peoples arbete och är stolta över att vara deras reklambyrå, pro bono.

Hemsida Giving People

Robert, racerförare inom Time Attack

Robert är en ung racerförare med ett stort mål, att tävla med Nordens snabbaste framhjulsdrivna bil i den nya racertävlingen Time Attack (se Viasat Motor). Bilen bygger han själv, men han behöver sponsring för att lyckas hela vägen. Det är där vi kommer in i bilden, Circus sponsrar Roberts projekt både ekonomiskt och med vår marknadsföringskunskap.

Robert Påhlssons Facebooksida

Partille Golfklubb

Sedan några år tillbaka sponsrar vi Partille Golfklubb. Greenerna är lika välskötta som klubben i övrigt och som sponsor får vi ett antal greenfeecheckar för att ta med vänner, kunder och bekanta på en runda. Är du sugen? Utmana oss!

Hemsida Partille Golfklubb