Götenehus

Vi bygger inte hus, vi bygger hem

Utmaning

Att stärka igenkänningen för ett av Sveriges starkaste varumärken inom husbyggnation. Att presentera trettio arkitektritade hus med själ och känsla. Att låta den uppdaterade grafiska profilen och budskapsplattformen genomsyra både form, bilder och texter… Att både våga förnya och behålla viktiga byggstenar – det har vi gjort i den nya varumärkesbärande huskatalogen för Götenehus.

Lösning

Inför formgivningen av nya huskatalogen har vi även vidareutvecklat Götenehus varumärke, de grafiska riktlinjerna och budskapen. Designen av katalogen grundar sig på devisen ”Inbyggd omtanke” och handlar om förståelse för vad huskunderna tittar efter, funderar på och behöver veta för att känna sig trygga när de bygger hus, men också om att försöka vara förutseende och ge svar på de frågor som kan dyka upp.

Resultat

Nya katalogen ger ett personligt intryck och har en tonalitet som visar förståelse för huskundernas tankar och drömmar om sitt boende. Från maj finns den att beställa på gotenehus.se eller att hämta bland annat på Husknuten.

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta Helena!