Circus Reklam Byrå logo

Kommunikation som berör och engagerar

Inom all marknadsföring oavsett inriktning gäller det att beröra och engagera målgruppen. Därför är det så viktigt att vi förstår vad våra målgrupper tänker, tycker och känner. Hur gör vi på Circus reklambyrå för att kommunicera allvarliga och känsliga ämnen så att läsare eller besökare blir intresserade och engagerade?

Jo, vi tror på att framgångsrik och effektiv kommunikation uppnås i ett nära samarbete med dig som uppdragsgivare. Genom att kombinera kunskap och erfarenhet med strategiskt tänk, ett gediget varumärkesarbete och kreativa lösningar, så kommer vi uppnå ett gott resultat.

Visste du att…

Vi på Circus reklambyrå har arbetat med life science-uppdrag de senaste 20 åren. En viktig framgångsfaktor för oss är att arbeta i team med erfarna strateger, medicinska skribenter, art directors och copywriters med olika bakgrund och erfarenheter, även från konsumentreklam och B2B. Det ger kampanjer och anslag som är effektiva, har stringens, rätt djup och samtidigt sticker ut med formspråk och koncept som tar för sig och gör sitt jobb. Självklart i enighet med de riktlinjer och rekommendationer som gäller inom läkemedelsreklam.

När vi till detta lägger direkt mätbarhet på hemsidor och digitala kampanjer så kan vi dessutom optimera varje varumärke och varje kampanj för att verkligen göra skillnad i både ekonomiska resultat och kännedom i respektive målgrupp – oavsett om det gäller patienter, konsumenter, vårdpersonal, läkare, specialister eller beslutsfattare.

”En viktig framgångsfaktor är team med erfarna strateger, medicinska skribenter, art directors och copywriters.”