Circus Reklam Byrå logo

DIGITALT

Digitala medier – ett nav för alla marknadsaktiviteter

Ett företags hemsida fungerar ofta som hemvist för ett eller flera varumärken. Här finns utrymme för fördjupande kunskap via relevant content och möjlighet till att bygga relation, skapa action och ge mätbarhet.

Vi tar fram framgångsrika digitala strategier och designar innehåll för digitala plattformar som lyfter både företag och dess varumärken på strategisk nivå. Kampanjsajter med syfte att informera, sprida kunskap eller driva trafik och försäljning ingår också i vårt erbjudande.

Vi står också för content och UX-design till appar och andra digitala tjänster. Tillsammans med vår partner Grafi Technology har vi på Circus till exempel utvecklat utbildningssidor där intuitiv och responsiv design i kombination med gamification skapar engagemang och resultat.

Vårt digitala marknadsföringserbjudande innehåller även sökordsoptimering (SEO), sökordsmarknadsföring (SEM), e-postmarknadsföring, Google ads, marknadsföring i sociala medier, webbutveckling, online- och mobilannonsering, video- och innehållsmarknadsföring. Ta kontakt och låt oss se vad vi kan göra för din digitala närvaro!

Exempel på uppdrag