Circus Reklam Byrå logo
  • Vår filosofi

I huvudet på en kommunikationsbyrå

Egentligen är det hela rätt enkelt. Vi på Circus gör kommunikation som förflyttar varumärken, utvecklar affärer och skapar effekt – kort sagt, vi får saker att hända.

Det har vi gjort i lite mer än tjugo år nu. Ibland handlar det om att skapa content värt att dela, en annan gång att få uppmärksamhet för en produkt eller tjänst – och alltid att se effekt av investeringar. Våra nöjda kunder är ingen slump. De är ett resultat av vårt sätt att tänka och att vara, hur vi visar genuint intresse för våra uppdragsgivare, deras produkter och tjänster – och deras målgrupper. En del av vår filosofi, helt enkelt.

Vi…

…drivs av att ta del av nya rön och hänga med i utvecklingen

…delar med oss av tankar och idéer

…arbetar tillsammans och proaktivt

…ger energi till varandra och till våra kunder och bidrar till att nå uppsatta mål

Ni hjälper oss att bygga vårt varumärke på samma sätt som vi lägger plåttak. Tack för ett hantverk på högsta nivå!

Mathias Mattsson, vd på Pogab

Så här tänker vi

När vi har stort förtroende hos de som vi samarbetar med kan vi bättre bidra till deras mål på kort och lång sikt. Därför är den personliga relationen a och o. Det har hänt att en ny kontakt efteråt berättat hur hen var lite nervös för att träffa ”nya byrån” men blev glatt överraskad – och kände det som att bli mottagen av sin nya familj. Det är inte så konstigt. Vi på Circus reklambyrå gillar att lära känna nya människor och vi vill att alla ska alla känna sig välkomna. Vill du lära känna oss lite bättre?

”Out of office”

Vi vill också lära känna våra samarbetspartners verksamhet på djupet och förstå deras mål, på kort och lång sikt. Därför lämnar vi gärna kontoret. Vi går på mässor, tittar runt i butiksgångar, genomför våra kunders kunders digitala utbildningar, går på husvisningar i visningshus, gör fabriksbesök, hälsar på hemma hos hyresgäster och klättrar upp på plåttak med utsikt över hela Göteborg. För att nämna något av det som vi gör när vi inte är på plats på Karl Gustavsgatan 1A.

HÅLLBARHET

Utöver att bidra till bättre affärer för våra kunder, och skapa förutsättningar för kreativa samarbeten mellan leverantörer och medarbetare,  vill vi vara med och bidra till en hållbar samhällsutveckling. Ur ekologisk, ekonomisk och social vinkel. Allt annars känns ohållbart. Det är en viktig del av vårt samhällsengagemang och målet genomsyrar våra värderingar. Vi hjälper våra kunder i deras hållbarhetsarbete i till exempel års- och hållbarhetsredovisningar.

Hållbarhetsarbetet börjar här

NYTÄNKANDE

Allt nytt börjar med ett oskrivet blad. Utifrån varje uppdrags unika behov tar projekten form, bit för bit. Fram växer kanske en nytänkande digital strategi som bygger bättre relationer med användarna, en grafisk profil som ger ett bolag en krispig samtida look eller ett varumärkeskoncept som blir början till en helt ny position på marknaden. Med fötterna på jorden skapar vi nya idéer som får vingar. Det handlar om att våga tänka tvärtom, göra modiga strategiska vägval och ha koll på vilka nya plattformar som ger bäst resultat.

Vill du veta mer om hur vårt sätt att jobba kan leda till nyskapande lösningar för dig? Kontakta någon av Circus projektledare Magnus Ödman eller Helena Ask.

En god idé är början på något bättre.