Circus Reklam Byrå logo

Hej Annika!

”Designälskande ad med lust att lösa brott”

Vem är du?

Jag bor i Sävedalen med min familj. Gillar att vara ute och cyklar till jobbet, även på vintern, och tar gärna ett vinterbad. Jag tycker om att vidareutbilda mig och just nu läser jag Skiss och visualiseringsteknik på HDK i Göteborg och kriminologi på distans på Stockholms universitet. I jobbet gör jag allt på dator och jag vill gärna kunna göra mer snabba handskisser. En dröm jag har är att en dag göra filmvinjetter i programmet After Effects till nischade filmer som går på mindre biografer – de är så snygga!

Vad gör du på Circus?

Jag jobbar som senior art director med varumärkesutveckling, reklamkoncept och kampanjer. Att ta del av de strategiska förutsättningarna är en viktig del i arbetet. I dag jobbar jag en hel del med olika webbuppdrag och e-marknadsföring. Att komma fram rätt kommunikationslösning i samarbete med en copywriter är något jag tycker särskilt mycket om.

Kunder jag jobbar med är bland andra Skanska, där vi också blev nominerade i Publishingpriset för trycksaken #skanska Digitalisering pågår, Campus Pharma med varumärket Postafen och Göteborgs Friidrottsförbund.

Oväntad talang:

När jag jobbade som bartender i San Fransisco fick jag en hel del dricks för mina drinktolkningar!