Circus Reklam Byrå logo

Hej Helena!

”Driven motivator med rätt att skrämmas”

 Vem är du?

En social, positiv och energisk 40-åring som bor i ett hus i Sävedalen tillsammans med min man Oskar och våra barn Frank och Siri. Vi bodde i Malmö ett bra tag, men strax efter att vi fick vårt första barn flyttade vi hem till Göteborg – att Frank skulle prata en annan dialekt kändes främmande så då var det dags! Jag älskar att resa och upptäcka nya saker och att vara bland andra människor – det ger mig energi. Och så spelar jag tennis. Det är en underbar sport där man får använda sig av allt – strategi, kondition och teknik.

Vad gör du på Circus?

Jag är projektledare med allt vad det innebär. Jag är mån om att få in nya projekt, se potentialen i våra befintliga kunder och utveckla dem samt försöker driva våra kunder och mina kollegor framåt i projekten. Det är viktigt att skapa delaktighet, motivera och lyfta alla i gruppen. Eftersom jag är delägare arbetar jag också med frågor som rör Circus bolagsstruktur och framtid.

Några av de kunder jag jobbar med är Förbo, Götenehus och Campus Pharma.

Oväntad talang:

Jag är väldigt bra på att göra snygga halloweenpumpor! Det är utan tvekan den roligaste högtiden – bara en sådan sak som att få tillåtelse att skrämma barnen är jättekul. Moah ha ha!