Circus Reklam Byrå logo
  • Content
  • Digital strategi
  • Filmproduktion
  • Grafisk design
  • Kommunikationsstrategi
  • SEM
  • SEO
  • Webb

TAKEDA, adhdivardagen.se

Samlingsplats om ADHD

Läkemedelsbolaget Takeda ville ha en samlingsplats där allmänheten kunde få relevant information om ADHD samt hitta hjälpmedel som hjälper i vardagen. På adhdivardagen.se kan personer med ADHD, deras närstående eller bara intresserade läsa och lära sig mer.

ADHD innebär att man har en aktivitets- och uppmärksamhetsstörning som yttrar sig olika hos olika personer. I Sverige beräknas 5–7 procent av alla barn ha ADHD och cirka 3–4 procent av de vuxna. Hemsidan adhdivardagen.se ger svar på många av de frågor som de drabbade har.

På hemsidan finns bland annat information om ADHD och barn, vuxna och anhöriga samt ämnen som ADHD i relationer, hur det är att leva med ADHD, samsjuklighet samt ett avsnitt som lyfter flickor och kvinnor med ADHD.

Detta har vi gjort

Vi på Circus har arbetat med strategi, design och content. Dessutom sköter vi underhållet av sidan och utvecklar nytt innehåll löpande. Vi har hela tiden haft ett nära samarbete med vår kund Takeda.

Förutom adhdivardagen.se har vi även tagit fram en sida om ADHD som riktar sig till hälso- och sjukvårdspersonal, där de kan få mer kunskap om ADHD samt ta del av forskning och studier inom området.

Gå till adhdivardagen.se här.

 

”ADHD berör väldigt många och jag tycker att vi blir bättre och bättre på att förstå hur vi alla kan hjälpa till när någon har ADHD. Det är viktigt för oss, att vi på Takeda är en aktiv part och är delaktiga i utvecklingen. Vi har ett fint samarbete med Circus som stöttar oss varje dag i vår målsättning att öka kunskap och förståelse om ADHD.”

Christian Tärnholm, Project and Omni-Channel Lead, Neuroscience, Takeda

 

Vill du veta mer om projektet?

Vill du veta mer om hur vi arbetat med uppdraget adhdivardagen.se för Takeda, ta gärna kontakt med Magnus. Mejla till magnus.odman@circusreklam.se eller ring 0701-85 05 06.

Mer som detta

Alla case

 

24 år av erfarenhet

AbbVie – adactopeople – Altan – Asics – Atmosfärpartner – Axalta – Bostadsbolaget – CampusPharma – Cuviva – Donsötank – Eductus – Ekelunds Väveri – ESOT – Finansinspektionen – Förbo – Försvarsmakten – Göteborgs Friidrottsförbund – Götenehus – Götenehus Group – Icopal – Löfgrens bageri – Mundipharma – Mylan – Najad – Ness Advokater – Oblique – Orkla – Partille Golfklubb – Pharma prim – Pharmacosmos – Pogab – Royal Canin – Smith & Nephew – Servier – Skanska – Sobrera – Spectronic – Takeda – Ventilationskontroll – Viatris – Volvofinans Bank – V-tab