Circus Reklam Byrå logo
  • Design
  • Grafiska guidelines
  • Hållbarhetsredovisning
  • Varumärkesarbete
  • Webb

GÖTENEHUS GROUP

Uppdrag: att skapa Götenehus Groups nya grafiska identitet, hemsida och hållbarhets-/årsredovisning.

Götenehus Group är moderbolag till bland annat hustillverkaren Götenehus, och utvecklar fastigheter och bostäder där människor trivs att arbeta och leva. Vi på Circus fick uppdraget att skapa Götenehus Groups nya profil, hemsida och kombinerade hållbarhets- och årsredovisning.

Att presentera siffror och grafer på ett överskådligt och trevligt sätt, att kombinera levande innehåll med fakta och att samtidigt bygga varumärket Götenehus Group är delar av vad som ingått i uppdraget.

Resultatet är en attraktiv och innehållsrik hemsida där siffror och ekonomiska fakta kombinerats med textuellt innehåll som beskriver bolagets verksamhet. Circus reklambyrå står för design, UX-design och content på gotenehusgroup.se  Hemsidan är byggd och programmerad av Duva.

Färgpalett

Infografik

 

”Vi är stolta över att vara en del av samhällsutvecklingen. Runt om i landet utvecklas och byggs villor, fritidshus, bostadsområden samt kommersiella fastigheter där människor trivs och lever sina liv, nu och i framtiden.”

Kommunikationen med marknaden visar Götenehus Groups viktiga position som fastighetsutvecklare i en föränderlig bransch.

Hållbarhetsredovisning och årsredovisning för Götenehus Group.

Vi på Circus reklambyrå har stått för grafisk design av hela trycksaken och även intervjuer och textuellt content kring året som gått.

Är du nyfiken på hur våra digitala varumärkesarbeten går till?

Jag berättar gärna mer, boka ett förutsättningslöst möte!

Helena Ask, projektledare 0708 19 14 17

Mer som detta